Září 2008

POZASTAVUJU blog na dobu neurčitou...ale nemůžu za to já,ale tenhle spíčenej blog!

25. září 2008 v 15:15 | →Kach♥rra← |  Prostě kecy...

Už ani ahojky říct nemůžu...prostě čau!Dneska je den na PÍČU,to je to když vám nic nejde,hrajou písně který nenávidíte,nebo se vám nedaří ve škole,nebo neuděláte nic a...některé věci prostě nechápu..a taky nechápu tenhle SPÍČENEJ blog...stejně už mě nebaví dělat,protože jak to teď spíčili tak to fakt nechápu...taky se asi některým z vás spíčilo menu stejně tak jako mě...takže POZASTAVUJU BLOG na dobu neurčitou.Je mi to líto SB,ale už mě to neva...dokud se tenhle blog nespraví,tak jak byl předtím,tak to prstě nebudu dělat...budu sem chodit,budu si číst vaše komenty,ale nebudu nic přidávat,i když tu budu...tak si mě pls SB nemažte,já se vrátím (a myslím si že to bude brzo,protože jinak na komplu nemám co dělat,kromě youtube....no včera sem se dívala na Clonu,je to dobrej film...horor,tak se na to kdyžtak podívejte je to na youtube,napište tam The Shutter...ten film je tam celej,je to rozdělený na části.) a opravdu za to nemůžu já,ale tenhle blbej blog,a ten blbej admin,kterej to takhle spíčil....tak zatím čau

Amanda 0.5

25. září 2008 v 14:15 | →Kach♥rra← |  Amanda Seyfried

Ikonku nech jako zdroj↓

Amanda 0.4

25. září 2008 v 14:14 | →Kach♥rra← |  Amanda Seyfried

Ikonku nech jako zdroj↓

Amandy blend

25. září 2008 v 14:12 | →Kach♥rra← |  Amanda Seyfried
Amanda Seyfried

Amanda v Mean Girl

25. září 2008 v 14:11 | →Kach♥rra← |  Amanda Seyfried
Amanda Seyfried

Amanda v Mamma Mia!

25. září 2008 v 14:09 | →Kach♥rra← |  Amanda Seyfried
Mamma Mia!, Amanda Seyfried

Amanda 0.3

25. září 2008 v 14:05 | →Kach♥rra← |  Amanda Seyfried

Ikonku nech jako zdroj↓

Amanda 0.2

25. září 2008 v 14:03 | →Kach♥rra← |  Amanda Seyfried

Ikonku nech jako zdroj↓

Amanda 0.1

25. září 2008 v 14:02 | →Kach♥rra← |  Amanda Seyfried

Ikonku nech jako zdroj↓

Obrázky Amandy

25. září 2008 v 13:46 | →Kach♥rra← |  Amanda Seyfried
Amanda Seyfried

Filmografie Amandy

25. září 2008 v 13:38 | →Kach♥rra← |  Amanda Seyfried

Filmografie

Jako herečka
2008 -Mamma Mia! (Mamma Mia!) role: Sophie
2006 -Alpha Dog (Alpha Dog) role: Julie Beckley
2004 -Protivný sprostý holky (Mean Girls) role: Karen Smith
2004 -Veronica Mars (TV) (Veronica Mars) role: Lilly Kane

Životopis Amandy

25. září 2008 v 13:34 | →Kach♥rra← |  Amanda Seyfried
Povolání: Herečka,zpěvačka
Věk: 22
Datum narození: 3. 12. 1985
Místo narození: Allentown,Pennsylvania, USA
Znamení: Střelec

Na téma...Borůvky

25. září 2008 v 7:35 | →Kach♥rra← |  Na téma...
Téma...Borůvky
Počet...asi 11
Zdroj...Tady

Double pictures no.73

25. září 2008 v 7:31 | →Kach♥rra← |  Double pictures

Pixelky Jabka 79

25. září 2008 v 7:28 | →Kach♥rra← |  Pixelky

Emo,scene nebo co to je? awy

25. září 2008 v 7:24 | →Kach♥rra← |  Awatary

Ashlee Simpson at the Burbank Airport (22.9.)

25. září 2008 v 7:18 | →Kach♥rra← |  Ashlee Simpson

ClicK na Celý článek